Improvisatietheatergroep ‘Secrets of the Night’ zoekt jou!

Wat in 2019 begon met een klein groepje fanatieke improvisatie-acteurs, is in 2023 uitgegroeid tot een compleet eigen theatergroep. Na gestart te zijn onder de vleugels van Theater Naat Piek in Uden, staat de improvisatietheatergroep ‘Secrets of the Night’ vanaf dit jaar op eigen benen.

Een 5e seizoen staat voor de deur, waarbij niemand veilig is voor de geheimen en schandalen van nieuwe, zelfgeschreven verhalen. En zij zijn op zoek naar improvisatie-acteurs om het team te versterken! 

Begonnen als een stageplek
‘Secrets of the Night’ wordt geregisseerd door de Udense Jochem Coolen. Studerend aan de opleiding als docerend theatermaker en met een voorliefde voor improvisatietheater, zette hij in 2019 onder de vleugels van Theater Naat Piek de improvisatievoorstellingen ‘Secrets of the Night’ op. Acteurs hadden tot het begin van de voorstelling geen idee wat ze te wachten stond. Met zelfgeschreven scenario’s vol geheimen en schandalen improviseerde de acteurs erop los. Tot groot vermaak van het publiek.

Na vier seizoenen op eigen benen staan
Na vier prachtige seizoenen, 21 zelfgeschreven verhalen vol geheimen en schandalen en honderden bezoekers die genoten hebben van ieder moment, staat ‘Secrets of the Night’ nu op eigen benen. Samen met oude, vertrouwde castleden en hopelijk nieuwe gezichten, zullen zij de vleugels uitslaan om zo op meer locaties het publiek te voorzien van hun dagelijkse dosis ramptoerisme. Ze kunnen genieten als de geheimen en schandalen tijdens de voorstellingen boven water komen.

Zoekend naar improvisatieacteurs!
Met een nieuw seizoen in aantocht is de improvisatietheatergroep op zoek naar nieuwe acteurs om het team te versterken. Hiervoor organiseert ‘Secrets of the Night’ in samenwerking met Theater Naat Piek vier workshops op vrijdag 30 juni, 7, 14 & 21 juli van 20:00 tot 22:30 uur. Tijdens deze workshops zal er gekeken worden of je geschikt bent om mee te doen aan de voorstellingen.

De repetities starten vervolgens op vrijdag 1 september en vinden iedere vrijdag plaats van 19:30 tot 22:30 uur.

Aanmelden kan tot vrijdag 23 juni via de website: www.secretsofthenight.nl

De kaarten zijn geschud voor een mysterieus 5e seizoen
De improvisatietheatergroep ‘Secrets of the Night’ trapt hun vijfde seizoen af in het oude en vertrouwde Vestzaktheater van Theater Naat Piek in Uden. Op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober 2023 vliegen de geheimen en schandalen u om de oren in nog nooit eerder gespeelde, zelfgeschreven verhalen.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf september en zullen voor €12,50 te koop zijn op www.secretsofthenight.nl of www.naatpiek.nl