BEDROG EN VERRAAD IN UW THEATER?

Met Secrets of the Night in uw theater, weet u een ding zeker. Niemand is veilig voor de geheimen en schandalen die boven water zullen komen tijdens deze avondvullende improvisatievoorstelling.

Het is een mysterie wat de acteurs te wachten zal staan wanneer de avond start. Met alleen een kledinghint op zak staan ze op het podium zonder ook maar een regel tekst gerepeteerd te hebben. Wanneer we van start gaan krijgen de acteurs te horen wie ze van elkaar zijn, waar ze zijn en waarom ze samen komen. Als het algemene verhaal verteld is krijgen de acteurs individueel, een voor een ook hun persoonlijke verhaal te horen. Een verhaal vol geheimen, schandalen en bedrog. Het publiek krijgt alles te horen en kan zich klaar gaan maken voor een heerlijk avondje ramptoerisme als alle geheimen langzaam boven water komen drijven. Met hilarische opmerkingen en pijnlijke situaties vullen onze acteurs de avond met prachtig en bijzonder improvisatietheater. Een avond die u niet wilt missen!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een schandalig avondje improvisatie in uw theater.

VERWACHT HET ONVERWACHTE

Wanneer onze acteurs aan de slag gaan met de informatie die ze hebben ontvangen, gaan alle verwachtingen van tafel. Wanneer u denkt te weten waar het verhaal heen gaat, zorgt een plotselinge actie wel weer voor een compleet nieuwe verrassing. Geen enkel verhaal zal dan ook ooit 2 keer volledig hetzelfde gespeeld worden. Bekijk hier wat voorafging in eerdere seizoenen van Secrets of the Night.

NIEUWSOVERZICHT

Improvisatietheatergroep

‘Secrets of the Night’ zoekt jou!

‘Elke avond is weer verrassend anders tijdens Secrets of the Night’

Acteurs hebben geen idee wat ze te wachten staat in nieuwe voorstellingen Naat Piek