SECRETS OF THE NIGHT IN UW THEATER

Met Secrets of the Night in uw theater, weet u een ding zeker. Niemand is veilig voor de geheimen en schandalen die boven water zullen komen tijdens deze avondvullende improvisatievoorstelling.

Het is een mysterie wat de acteurs te wachten zal staan wanneer de avond start. Met alleen een kledinghint op zak staan ze op het podium zonder ook maar een regel tekst gerepeteerd te hebben. Wanneer we van start gaan krijgen de acteurs te horen wie ze van elkaar zijn, waar ze zijn en waarom ze samen komen. Als het algemene verhaal verteld is krijgen de acteurs individueel, een voor een ook hun persoonlijke verhaal te horen. Een verhaal vol geheimen, schandalen en bedrog. Het publiek krijgt alles te horen en kan zich klaar gaan maken voor een heerlijk avondje ramptoerisme als alle geheimen langzaam boven water komen drijven. Met hilarische opmerkingen en pijnlijke situaties vullen onze acteurs de avond met prachtig en bijzonder improvisatietheater. Een avond die u niet wilt missen!

WAT HET PUBLIEK VIND VAN SECRETS OF THE NIGHT

Het is altijd een feestje om naar de Secrets of the Night te gaan! De schrijvers zetten altijd een mooi verhaal neer en de spelers spelen het prachtig uit ZONDER tekst want ze improviseren het. WAUW! ?
Marleen de Lange
Marleen de Lange
2023-11-14
Het is even wennen, maar bij improvisatietoneel Secrets of the Night zijn er, in tegenstelling tot een 'normale' toneelvoorstelling, totaal geen ingestudeerde dialogen en al helemaal geen vaststaand plot. De spelers zijn overgeleverd aan hun eigen fantasie, inlevingsvermogen, scherpzinnigheid en intuïtie. Het is zeer vermakelijk om te zien hoe er zich een verhaal ontplooit waarvan niemand kan voorspellen hoe het zal aflopen. Uiteraard is het afwachten wat een voorstelling zal brengen en de ene keer zal het briljanter zijn dan de ander. Maar over het algemeen is het veel leuker dan de avond op de bank voor de televisie doorbrengen. Dus als je in de gelegenheid bent een voorstelling van Secrets of the Night bij te wonen dan kan ik dat van harte aanbevelen.
Michiel Weber
Michiel Weber
2023-11-13
Fantastisch opgezet improvisatietheater door een ervaren groep - spannende verhalen die elke keer weer weten te amuseren en verrassen.
Sean van Berlo
Sean van Berlo
2023-11-13
Was echt onder de indruk van de spelers. Genoten en spannend van begin tot eind. Kom zeker nog eens terug.
viola klaver
viola klaver
2023-11-13
Leuke vorm van impro waarin publiek meer weet dan acteurs. Zit goed in elkaar!
R. shorty
R. shorty
2023-11-13
Erg leuke avond gehad met een uniek verhaal. Ik kom zeker nog eens kijken!
Mengelmeos
Mengelmeos
2023-11-13
Geniaal!
Robin Weber
Robin Weber
2023-11-13

VERHALEN VOL ONVERWACHTE WENDINGEN

Wanneer het publiek denkt te weten wat ze van ons kunnen verwachten, loopt het toch altijd net even anders en verdwijnen alle voorspelbare scenario’s als sneeuw voor de zon. Met meer dan 25 zelfgeschreven en unieke verhalen is niemand veilig voor intriges, schandalen en bedrog. We blijven bij de actualiteiten en nemen we een kijkje in allerdaagse situaties die soms net even wat anders kunnen lopen.

NIEUWSOVERZICHT

Improvisatietheatergroep
‘Secrets of the Night’ zoekt jou!

‘Elke avond is weer verrassend anders tijdens Secrets of the Night’

Acteurs hebben geen idee wat ze te wachten staat in nieuwe voorstellingen Naat Piek