Secrets-of-the-Night-Roet-In-Het-Eten-1-1024x576

Verwacht het onverwachte wanneer geheimen boven water komen.

Na vier onvergetelijke seizoenen waarin het publiek werd meegesleept in een wereld vol verborgen waarheden, geheimvolle intriges en grote schandalen is Secrets of the Night weer terug voor een spannend en meeslepend vijfde seizoen. Het seizoen start op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober 2023. Dan zullen zij het binnen theater van Theater Naat Piek weer vullen met compleet nieuwe verhalen. Het vijfde seizoen van Secrets of the Night 2023 – Masters of Fortune beloofd een reeks van improvisatievoorstellingen die gevuld zijn met onverwachte wendingen,
diepe geheimen en hartverscheurende liefdesaffaires.
 

IMPROVISATIETHEATER VOL VERBORGEN WAARHEDEN EN SCHANDALIGE INTRIGES,

Het engste wat acteurs kunnen doen, is het toneel opgaan zonder te weten waar ze terecht zullen komen. Wanneer de voorstelling is begonnen en er geen weg meer terug is, krijgen ze te horen wie ze zijn, waar ze zijn en wat hun doel is. Het verdelen van een erfenis, zijn ze op een bruiloft of zitten ze misschien opgesloten zonder mogelijkheid om te ontsnappen? alles is mogelijk. Eenmaal bekend met de algemene situatie krijgen de acteurs een voor een ook nog persoonlijke details te horen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe verhalen om van te genieten. Verhalen vol verborgen waarheden en duistere gebeurtenissen. De grootste geheimen en diepste schandalen worden onthuld en u, als publiek, krijgt alles mee. Terwijl u op het puntje van uw stoel zit, dansen de acteurs om de waarheid heen. Komt de waarheid naar boven? Of zullen de geheimen geheim blijven?

SECRETS OF THE NIGHT IN SAMENWERKING MET THEATER NAAT PIEK.

‘Secrets of the Night’ wordt geregisseerd door de Udense Jochem Coolen. Studerend aan de opleiding als docerend theatermaker en met een voorliefde voor improvisatietheater, zette hij in 2019 onder de vleugels van Theater Naat Piek de improvisatievoorstellingen op waarbij de acteurs tot het begin van de voorstelling geen idee hadden wat ze te wachten stond. Met zelfgeschreven scenario’s vol geheimen en schandalen improviseerde de acteurs erop los.

Na vier spannende seizoenen, 21 zelfgeschreven verhalen vol geheimen en schandalen en honderden bezoekers die genoten hebben van alle spannende en geheimzinnige intriges, slaat ‘Secrets of the Night’ nu haar vleugels uit als eigen theatergroep en zullen ze een samenwerking aangaan met het Udense theater grenzend aan natuurgebied de maashorst. Zo zal Secrets of the Night nog altijd bij Theater Naat Piek blijven repeteren en zullen ze hun theater seizoen openen met zes gloednieuwe zelfgeschreven verhalen oude en vertrouwde Vestzaktheater van Theater Naat Piek. Op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober zal het theater weer opnieuw gevuld worden met drama en meer mysterie waarna de improvisatietheatergroep het land in zal trekken om zo meer theaters te voorzien van hun nodige dosis ramptoerisme en een wereld vol verborgen intriges en schandalen.

TICKETS ZIJN NU TE KOOP!

Voor wie de kans niet wil missen om getuigen te zijn van alle meeslepende verhalen vol onthullingen, conflicten en emotionele achtbanen kan terecht op www.secretsofthenight.nl voor het meest actuele speelschema of tickets voor reeds geplande shows. Tickets zijn ook te koop via www.naatpiek.nl of aan de kassa.