DE VERHALEN VAN DISCO FEVER

PANIEK OP SCHOOL

Wanneer de leraren van het Laagland College bij elkaar geroepen voor een spoedvergadering blijkt de school er slechter aan toe dan ooit gedacht. Met pestgedrag links en rechts en schandalen die het daglicht niet kunnen verdragen is het aan de leraren om een oplossing te zoeken. Komen ze er samen uit? Of heeft ieders verleden een te grote rol gespeeld om ooit de strijdbijl in vrede neer te kunnen leggen.

HET COMPLOT

Meedoen aan een quiz om vervolgens met een mooie prijzenpot naar huis te gaan? Klinkt heel onschuldig maar niks is minder waar als duidelijk wordt dat de grootste complotten die de mensheid kent een kern van waarheid hebben. Kosten wat kost moet de groep de overwinning behalen. Wie heeft het zijn zinnen gezet op het prijzengeld en waarom? En wat nou als de jury wordt omgekocht… maken ze dan nog wel kans?

CORONA CARNAVAL 

Wanneer het Brabantse feest eindelijk weer van start mag gaan is de Udense carnavalsvereniging ’t Knurreke. Er helemaal klaar voor. Maar een spoedvergadering gooit al gouw roet in het eten. Traditiegetrouw in carnavals kostuum de vergadering lijkt de toekomst van de Udense carnavalsvereniging aan een zijde draadje te hangen. Komen de leden samen met een oplossing voor de acties en daden van andere? Wordt het pompen of verzuipen?

THE LOVE BOAT

Een dating cruise, zo opgezet om de meest uiteenlopende vrijgezellen samen te brengen en toch lukt het deze wanhopige groepje niet om maar de ware te vinden. Ze moeten het maar met elkaar uit proberen te houden wanneer ieders verleden boven water komt ten koste van anderen. Wie lukt het toch om liefde te vinden? En wiens verleden zorgt er voor dat ze nog wel even vrijgezel blijven?