DE VERHALEN VAN MIDNIGHT MASQUERADE

KNALLEND HET JAAR UIT 

Oudejaarsdag wordt breed gevierd door heel Nederland. Maar niet voor iedereen is het feest. Het vuurwerk wat rondgaat is voor velen het herleven van trauma’s. Wanneer deze twee kanten samen komen om het nieuwe jaar in te luiden weet je een ding zeker. Het zal een interessante avond worden. Maar wie draagt een grote emotionele schuld met zich mee, wie probeert de vrede te bewaren en wie is er juist voor chaos?

PAAS, GELD EN BEGRAFENIS

Oom Richard was een lieve zachte man die er altijd voor iedereen was, en altijd goedlachs. Wanneer er na het overleiden van beste man, zijn erfenis verdeeld moet worden komt ieders ware aard naar boven. Zijn er kapers op de kust? Wie heeft het daadwerkelijk het beste voor met ome Richard. En voor wie was het al die tijd schoon spel en wil de erfenis voor zichzelf?

DE DEUREN VAN DE BOERDERIJ 

Ergens verborgen in ons koude kikkerlandje op het platteland, staat een boerderij waar een vader met zijn vijf kinderen woont. Compleet afgesloten van de buitenwereld, leven ze bij vaders regels. Wie doet stiekem dingen die niet mogen? Wie veroorzaakt problemen die niet door de beugel kunnen?

DE BRUILOFT

Ze zeggen vaak dat je bruiloft de mooiste dag uit je leven is. Je denkt je partner door en door te kennen, maar wanneer de eerste speech gehouden wordt, wordt het al snel duidelijk de huwelijks beloftes niet de enige beloftes zijn die op tafel liggen. Wie leidt er stiekem een dubbelleven? Wie kampt er met grote geheimen en wie had er stiekem toch andere verwachtingen?

EEN FRACTIE VAN WAARHEID

Hard werken wordt beloond. De baas van een prachtig oorloog museum gelegen aan de rand van Uden, en zijn werknemers maken zich klaar voor een gezamenlijk ontbijtje na het vieren van hun 5 jarig jubileum. Maar wanneer de waarheid boven tafel komt, is niets meer wat het lijkt. Waar zit de waarheid en wie ziet dingen die er helemaal niet zijn?

KOFFIETIJD

Een klein koffiezaakje in het kleine centrum van Uden draait op volle toeren. Maar wat maakt de koffie van deze succesvolle koffieboer zo bijzonder? Welke geheimen liggen er opgeslagen in het magazijn?

EEN TOEKOMST IN VLAMMEN OPGEGAAN

Wanneer er in nationaal park “De Biesbosch” gebouwd wordt aan een grote villa lijkt heel Nederland wel tegen. Het duurt dan ook niet lang voordat het gebouw in lichterlaaie staat. Terwijl de volwassene gevangen zitten in de grote zee van vuur, staan de kinderen moedeloos van een van de succesvolste families toe te kijken terwijl ze hun dierbare en toekomst in vlammen op zien gaan. Ze worden door instanties uit elkaar gehaald. Jaren later komen ze weer bij elkaar en leren elkaar opnieuw kennen. Wie is of wat is verantwoordelijk voor de brand? Waarom hebben ze elkaar al die jaren niet gezien en wie zit er achter hun reünie. Wie draagt een leven van grote geheimen met zich mee en wie weet meer?