DE VERHALEN VAN INFORMATION CLASSIFIED

ZIJN LAATSTE SIGARETJE

Wanneer Uden wordt opgeschrikt door de moord van een van haar meest geliefde inwoners, duiken zes detectives op de zaak. Maar wanneer het verleden hen inhaalt zitten zij vast in het heden en hebben ze elkaar hard nodig om hier levend uit te komen. Wie durft er eerlijk te zeggen welke geheimen of schandalen hij of zij met zich meedraagt? En wie houdt zijn mond gesloten, ten koste van de rest?

NO SEX, NO DRUGS EN ROCK & ROLL

The Red Pykes, een band vol aanstormend talent, staat klaar na hun optreden in het ZiggoDome voor een diepte interview. Het is tijd om ieder echt eens goed aan de tand te voelen, want wat ze niet van elkaar weten is dat er sommige zijn die toch echt wel een compleet eigen agenda hebben. Gaat de band de avond overleven? Wie trekt er compleet zijn eigen plannetje en wie geeft eerlijk antwoord op de vragen die er gesteld gaan worden?

HET MASKER VALT 

In een grote villa aan de rand van de stad worden maandelijks wel heel bijzondere feesten gegeven waar eenieder graag anoniem blijft. Het wordt echter lastig wanneer plots bij één van die feesten de politie binnenvalt en alle aanwezigen hun onschuld moeten bewijzen. De maskers gaan af en ieders gezicht wordt onthuld. Maar er schuilen meer geheimen achter de maskers dan dat ze van elkaar denken. Wie kan daadwerkelijk zijn onschuld bewijzen en wie zit er echt in de problemen?

ALS DE DEUGD SLAAPT, DROOMT DE ZONDE

Wanneer zeven broers en zussen zich iets te verantwoordelijk voelen voor de orde en balans van de wereld en alles wat leeft, is het natuurlijk wachten tot het fout gaat. Het is een kwestie van tijd dat eenieders zonde en deugd in de weg gaan zitten en de wereld compleet uit balans raakt met alle gevolgen van dien. Krijgen ze het voor elkaar om op één lijn te komen? Lukt het ze om de door hen aangerichte schade op tijd te herstellen voordat de wereld in groot gevaar verkeert?

EEN GRIEKSE TRAGEDIE

Een Griekse tragedie vertelt het verhaal van van een vriendengroep die elkaar kennen vanuit hun studie. Samen vormen zijn een debatclub met vanavond wel een heel bijzonder onderwerp. Vanavond gaan ze debatteren over Griekse goden. Echter komt er deze avond meer op tafel dan alleen een simpel debat. Frustraties en irritaties nemen de overhand en geheimen en schandalen worden eindelijk met elkaar gedeeld. Wie vind er rust in het verleden en wie is er uit op meer?

ROET IN HET ETEN

De meest machtige topmensen van Nederland komen één keer in de zes weken bij elkaar voor een heerlijk avondmaal. Een eetclub waar flink gesproken wordt over ieders eigen zaken en de zaken van een ander. Maar wanneer eigen belangen te hoog worden lijkt het clubje langzaam uit elkaar te vallen en keuzes te maken die nog wel eens heel slecht kunnen uitpakken voor de groep. Wie zit hier met een dubbele agenda? Wie heeft de beste intenties voor de zorg van Nederland … en wie de slechtste?