DE VERHALEN VAN MASTERS OF FORTUNE

EEN AVOND VOL ONTHULING

Nederland is in extase wanneer een van haar beste waarzeggers, de grote Dante Divinicus, een wedstrijd organiseert met een heuse meet & greet en persoonlijke reading als hoofdprijs! Voor 1 winnaar en 3 introducés kan het geluk niet op wanneer ze horen dat ze de grote ster mogen ontmoeten. Ieders toekomst staat in de kaarten. Maar wanneer het verleden aan het licht komt, staan de sterren even niet op één lijn. Wie weet meer? Wie kan het verleden maar moeilijk loslaten en wie is de onruststoker? Eén ding is zeker: het belooft een avond vol onthullingen te worden!

BOER VERTREKT

Het is alweer een tijd geleden sinds Johan de Vries (boer in hart en nieren) samen met zijn vrouw Floor naar Albanië vertrok om zijn droom als chef-kok na te jagen. De boerderij, die Johan juist weer van zijn vader had overgenomen, is overgedragen aan zijn zoon, Kees. Op het vijf jarig jubileum van het vertrek van Johan en Floor, besluit de familie samen te komen voor een Skype-gesprek. Al snel lopen de zaken uit de hand. De toenemende betrokkenheid van de politiek in het boerenleven, resulterend in meer regels en wetten, draagt niet bij aan een gezellige sfeer. Iedereen vraagt zich af wie zich met zaken bemoeit waar ze niets mee te maken hebben. En hoe gaat het met Johan’s broers, Erik en Guus?

HET VUUR DAT AI HEET

Kunstmatige intelligentie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, of het nu gaat om je eerste beste spamfilter of de chatbots die met de dag populairder worden. Wanneer het grote techbedrijf O-Lym op het punt staat om een nieuw product te lanceren, is de spanning om te snijden. Hun nieuwe app zou eenzaamheid in de samenleving moeten tegengaan. Maar al snel komen de medewerkers erachter dat er iets niet helemaal klopt. Wie houdt er zaken geheim en wie doet juist meer dan hij of zij mag?

DE PREMIERE

De spanning is voelbaar wanneer de cast- en crewleden van de veelbesproken shortfilm ‘Mijn stem’ zich klaarmaken voor de première. De film is een project waar ze allemaal zo ontzettend hard aan hebben gewerkt en met trots naar terugkijken. Tijdens de avond zelf is zelfs een heuse vakjury aanwezig om te beoordelen of de shortfilm in aanmerking komt voor een Gouden Kalf. Zal de première verlopen zoals ze hopen? Of blijkt het project toch niet zo rooskleurig te zijn als het lijkt? Wie maakt zich schuldig aan ongeoorloofde praktijken? En wie is bereid alles op alles te zetten om succes te behalen?

LEVEN IN DE BARGOENSSTRAAT

Niets is fijner dan een plek waar je je thuis voelt. Een goede buurt is daarin heel belangrijk. Vanavond nemen we een kijkje bij de bewoners van de Bargoenstraat terwijl zij zich klaarmaken voor de gezellige jaarlijkse buurtbarbecue. Maar is de buurt wel zo “gezellig” als het lijkt? Wie houdt de boel in de gaten en wie zorgt voor grote problemen in de buurt?

HALLOWEEN IN HUIS BINNENVELD

We hoeven nog maar een paar dagen te wachten en dan is het tijd om je engste kostuum uit de kast te trekken en langs de deuren te gaan voor snoepgoed. Het is namelijk bijna Halloween, en dat is reden voor een groots Halloweenfeest! Zes vrienden uit een hechte vriendengroep zijn trots op het feest dat ze hebben georganiseerd en zijn op locatie nog heerlijk aan het nagenieten. Maar wanneer de klok twaalf slaat, draait de sfeer goed om en komen de demonen uit het verleden tot leven. Wie draagt een groot geheim met zich mee? Wie wordt onder druk gezet, en wie neemt drastische maatregelen voor zijn of haar eigen geluk?