Een succesvolle opening van een vijfde seizoen vol verborgen waarheden, geheimvolle intriges en grote schandalen

Afgelopen oktober hebben meer dan 250 bezoekers kunnen genieten van de opening van het vijfde seizoen van “Secrets of the Night 2023 – Masters of Fortune.” Op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober 2023 zat het Vestzaktheater van Theater Naat Piek in Uden gevuld met bezoekers die genoten hebben van de sappige geheimen en diepe schandalen die boven water kwamen drijven. Het was weer tijd voor verhalen gevuld met onverwachte wendingen, diepe geheimen en hartverscheurende liefdesaffaires.

ZES COMPLEET NIEUWE VERHALEN

De opening van het vijfde seizoen ging gepaard met de presentatie van zes compleet nieuwe zelfgeschreven verhalen met de meest uiteenlopende thema’s. Zo zijn we teruggegaan naar de eeuwige discussie tussen het boerenleven en de linkse politiek, hebben we de gevaren van A.I. gezien wanneer het in de verkeerde handen komt, heeft een vriendengroep een Halloweenfeest gehouden dat ze niet snel zullen vergeten, en ga zo nog maar even door. Ben je nieuwsgierig naar wat er zich nog meer allemaal heeft afgespeeld? Bekijk dan de foto’s!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE SPEELDATA

Er zijn zes voorstellingen gespeeld, maar Secrets of the Night is nog lang niet uitgespeeld. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om meer theaters te voorzien van hun nodige dosis ramptoerisme en een wereld vol verborgen intriges en schandalen. Volg Secrets of the Night op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates, of meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen van alle ontwikkelingen omtrent Secrets of the Night.